Skip to main content

QBE Pride

Vores medarbejdere deltager hvert år i begivenheder som Pride Month for at medvirke til at øge bevidstheden om LGBT-spørgsmål. Desuden afholder vi regelmæssigt egne QBE Pride events.

I forbindelse med et af vores seneste initiativer var vi glade for at blive medlem af Stonewall Global Diversity Champions Programme i 2016.

Programmet er et forum for internationale organisationer, der er engageret i LGBT-rettigheder over hele verden. Med de hyppige retslige ændringer på LGBT-området har programmet til formål at holde medlemmerne informeret om lovændringer, der kan have betydning for medlemmernes ansatte samt give rådgivning om praktiske forhold.

QBEs medlemskab af dette program viser vores engagement i at understøtte en inkluderende arbejdsplads for alle hos QBE. Via vores partnerskab med Stonewall vil vi modtage skræddersyet vejledning til at støtte os på vores vej mod lige rettigheder på arbejdspladsen.

Stonewall arbejder for indeværende sammen med mere end 750 af verdens førende organisationer for at skabe fuldt inkluderende arbejdspladsmiljøer ved at integrere mangfoldighed og inklusion i alle led i virksomheden.