Skip to main content
Skip to main content

QBE Premiums4Good

Vi mener, at købet af en forsikring skal handle om mere end forretning. For at give noget tilbage til samfundet, giver vi dig en mulighed for at gøre en forskel med din præmie.

Når du indbetaler din præmie til os, investerer vi pengene, indtil vi skal bruge dem til at betale skader. Hvis du tilmelder dig QBE Premiums4Good, vil vi investere 25 procent af din præmie i projekter, der hjælper miljøet eller leverer direkte, bæredygtige fordele til samfundet som blandt andet de projekter, der sigter på at reducere hjemløshed.

Vi vil også opdatere dig hvert år om projekter, som din præmie har støttet.

Dette initiativ er unikt. Vi er det første forsikringsselskab, der giver kunderne mulighed for at vælge, at deres præmie skal investeres i projekter til gavn for samfundet og miljøet.
Hvis du gerne vil melde dig til QBE Premiums4Good, så send en mail til premiumsforgood@uk.qbe.com

Dette er QBE Premiums4Good

Dette er QBE Premiums4Good

Under vores QBE Premiums4Good-initiativ vil vi investere din præmie i projekter, der er direkte til gavn for samfundet eller miljøet, fremfor at investere den i generelle etiske fonde og miljøfonde.

Hent
Se hvilke projekter din præmie hjælper

Se hvilke projekter din præmie hjælper

En gang om året sender vi dig en rapport om de projekter, som du støtter gennem QBE Premiums4Good. Information kan du bruges i din egne rapporterfor at beskrive virksomhedens CSR-arbejde.

Hent

Se vores lanceringsfilm om QBE Premiums4Good