Skip to main content

OM QBE

Beskytter din virksomhed fra alle vinkler

QBE Insurance Group er et af verdens førende forsikrings- og genforsikringsselskaber, der tilbyder dækning i mere end 180 lande.

QBE har arbejdet med kunder i Danmark siden 2006. Med et omfattende produktudvalg og stor forsikringserfaring kan vi dække en lang række erhvervsrisici såvel som bistå vores kunder med at identificere og minimere deres risikoeksponering.

2023 i korte træk

Employees icon

0

0+

Medarbejdere

Countries icon

0

0

Lande

icon

0

US$0m

QBE Foundation Støtte

Invested in Premiums4Good icon

US$0m

US$0m

Tildelt til QBE Premiums4Good

A picture of the Global map

Global rækkevidde

Det danske kontor indgår i divisionen QBE European Operations under QBE Insurance Group, der driver virksomhed i 27 lande på verdensplan.

Finansiel styrke

QBE Insurance Groups finansielle styrke betyder, at du kan overgive dine risici til os i fuldstændig vished om, at vi vil være her, hvis du nogensinde får brug for at indgive en skadesanmeldelse.

US$m

0

Bruttopræmie

US$m

0

Nettoforsikringsindtægter

%

0

Kombineret fortjenstmargen

US$m

0

Nettoforsikringsindtægter

Alle tal er fra 2023. Få mere at vide ved at besøge Financial Reports and Presentations på vores koncernwebsite, hvor du også kan finde oplysninger til investorer og aktionærer.

Fine vurderinger

Vores styrke og sikkerhed er afspejlet i de kreditvurderinger, som vi opnår.

QBE Insurance (Europe) Limited

logo-aboutus-standardpoors.jpg

A+

Stable

logo-aboutus-fitch.jpg

A+

Stable

logo-aboutus-best.jpg

A

Stable

QBE Insurance Group

Standard & Poor's A+ Stable

Fitch Ratings A+ Stable

A.M. Best A Stable

QBE UK Limited (“QBE UK”)

Standard & Poor's A+ Stable

Fitch Ratings A+ Stable

A.M. Best A Stable

QBE Europe SA/NV (“QBE Europe”)

Standard & Poor's A+ Stable

Fitch Ratings A+ Stable

A.M. Best A Stable

Virksomhed

Standard & Poor's

Fitch Ratings

A.M. Best

QBE Insurance Group

A+ Stable

A+ Stable

A Stable

QBE UK Limited (“QBE UK”)

A+ Stable

A+ Stable

A Stable

QBE Europe SA/NV (“QBE Europe”)

A+ Stable

A+ Stable

A Stable

Mød vores direktion

Jason Harris

Jason blev ansat i QBE som administrerende direktør for det internationale område i oktober 2020. Forud for dette bestred Jason en række globale og internationale lederstillinger hos XL Group, hvoraf den nyeste var som direktør for global formue og ulykke samt tidligere som direktør for international formue og ulykke. Han arbejdede tidligere hos AIG/Chartis i adskillige ledende stillinger, herunder som direktør for erhvervsforsikringsområdet. Han har en baggrund som assurandør og begyndte sin karriere inden for offshoreenergi. Han har arbejdet med forsikringer i over 25 år.

Michael East

Mike blev ansat i 2015 og kom fra Canopius, hvor han havde været Head of Claims siden 2006. Han har mere end 20 års erfaring inden for skadesforsikring og er for tiden medlem af og tidligere formand for London Market Association’s Claims Committee.

Mike har været leder af QBE’s skadeteam siden 2016.

Cecile Fresneau

Cécile har 20 års erfaring i forsikringsbranchen og sluttede sig til QBE i 2018 for at styre dets britiske forsikringsinteresser. I april 2021 blev hun forfremmet til at lede QBE's forsikringsafdeling, der består af forretningsenhederne for britiske, europæiske og internationale markeder. Før hun sluttede sig til QBE, bestred Cécile en række ledelsesstillinger i Zürich, herunder chef for personforsikringer for Europa, Mellemøsten og Afrika, og chef for forsikringstegning for UK General Insurance, og før det arbejdede hun for Insurance Australia Group i Sydney. Cécile blev udnævnt som aktiv assurandør for syndikat 386 i 2020.

Nathan Fuller

Nathan har arbejdet i forsikringsbranchen i over 25 år. Han kom til QBE i 2004 og har arbejdet i adskillige tekniske og operationelle roller for seniorkrav siden, herunder head of core claims. I december 2022 blev han forfremmet til chief operations officer med primært ansvar for underwriting operations på tværs af den internationale division.

Nicholas Hankin

Nick blev en del af Group CUO i marts 2020 og af EO i juli 2020 som deputy chief underwriting officer. Den 1. januar 2021 blev han udnævnt til midlertidig chief underwriting officer for QBE International. Han har 25 års erfaring med tegningsgaranti på tværs af store GI-organisationer, heriblandt RSA, Aviva, Axa, AIG og Zurich samt P&L Leadership, Strategy, Risk & Governance, technical underwriting director og som chief underwriting officer

Nick har også været managing chair af Climatewise og er en del af komiteen CII Professional Standards Committee samt CII Board of the Society of Underwriting Professionals. Nick har en grad i historie, ACII og en MBA fra City University.

Emma Higgins

Emma blev ansat i QBE i august 2020. Hun kom fra AXA XL, hvor hun bestred ledende stillinger i lidt over 3 år. Hendes seneste stilling var todelt, idet hun var såvel HR-direktør i afdelingen for international genforsikrings- og forsikring, samt som HR-leder for Storbritannien, Asien og Stillehavsområdet. Her blev både produkt og geografi kombineret med globalt lederskab på den ene side og lokalt lederskab med bestyrelsesforpligtelser på den anden.

Forud for dette var Emma hos MetLife i over 12 år, hvoraf de sidste 7,5 år af denne stilling var i New York som HR-direktør.

Christopher Killourhy

Chris er medlem af UK Faculty & Institute of Actuaries og har arbejdet for internationale (gen)forsikrings- og konsulentvirksomheder over hele kloden. Han tilbragte også tid hos Bermuda Monetary Authority, hvor han var ansvarlig for tilsynet med genforsikringskapital og katastrofemodeller. Han har en baggrund i aktuarvidenskab, økonomi, virksomhedsledelse, teknisk prisfastsættelse og kapitalmodellering.

Han tiltrådte i QBE i juni 2015 og har haft flere roller, herunder aktuarchef og økonomidirektør for den australske division, før han vendte tilbage til Storbritannien i 2020 for at påtage sig rollen som økonomidirektør for QBE International. Han blev udnævnt til MD QBE Re i 2022.

Ceridwen Stokoe

Ceri har over 20 års erfaring i en række teknologiroller. Hun kom til QBE i 2016 som head of application services, før hun blev director of strategy and transformation i 2019 og efterfølgende chief information officer i januar 2020. I december 2022 indtrådte hun i executive management board med ansvar for IT-strategi og forandringstransformation, samt business transformation consulting, transformation bovernance og data & MI. Ceri er forkæmper Women in Tech-initiativer, sigter mod at være en rollemodel for fleksibelt arbejde samt fremme de forskellige roller inden for teknologiindustrien, herunder for dem, der følger en mindre traditionel karrierevej.

Robert Stone

Rob har arbejdet for QBE i over 14 år og har haft forskellige højtstående lederroller inden for økonomifunktionen. I 2021 blev han udnævnt til administrerende direktør for QBE Blue Ocean Re Limited og Equator Reinsurances Limited, hvor han tidligere havde haft rollen som økonomidirektør. Han blev udnævnt til økonomidirektør for QBE International i december 2022.

Rob er statsautoriseret revisor og medlem af Institute of Chartered Accountants i England og Wales (FCA). Før han kom til QBE, brugte Rob 12 år inden for liberale erhverv.

Nigel Terry

Nigel varetog tidligere rollen som Finance Director for QBE European Operations. Inden han begyndte at arbejde for QBE, var Nigel UK CFO for Aspen Insurance UK Limited og Aspen Managing Agency Limited (agenturet for syndikat 4711) og revisionspartner hos PwC, der leverer kvalitetsforsikring i forbindelse med regnskabsaflæggelse, økonomistyring og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Vi giver noget tilbage

Vores medarbejdere ønsker at bidrage aktivt til de samfund, hvor de bor og arbejder. De deltager i en lang række fundraising-aktiviteter og initiativer for at bistå mennesker og samfund med at trives og nå deres mål.

aboutus-giving-01.jpg
aboutus-giving-02.jpg
aboutus-giving-03.jpg
aboutus-giving-04.jpg
aboutus-giving-05.jpg
aboutus-giving-06.jpg
logo-pride.png
aboutus-giving-08.jpg