Skip to main content

OM QBE

Beskytter din virksomhed fra alle vinkler

QBE Insurance Group er et af verdens førende forsikrings- og genforsikringsselskaber, der tilbyder dækning i mere end 150 lande.

QBE har arbejdet med kunder i Danmark siden 2006. Med et omfattende produktudvalg og stor forsikringserfaring kan vi dække en lang række erhvervsrisici såvel som bistå vores kunder med at identificere og minimere deres risikoeksponering.

2019 i korte træk

Employees icon

0

0+

Medarbejdere

Countries icon

0

0

Lande

Gross written premium icon

0%

US$0m

Medarbejderengagement

Invested in Premiums4Good icon

US$0m

US$0m

Tildelt til QBE Premiums4Good

A picture of the Global map

Global rækkevidde

Det danske kontor indgår i divisionen QBE European Operations under QBE Insurance Group, der driver virksomhed i 27 lande på verdensplan.

QBEs formål er at give mennesker selvtillid til at opfylde deres ambitioner.

Fine vurderinger

Vores styrke og sikkerhed er afspejlet i de kreditvurderinger, som vi opnår.

QBE Insurance (Europe) Limited

logo-aboutus-standardpoors.jpg

A+

Stable

logo-aboutus-fitch.jpg

A+

Stable

logo-aboutus-best.jpg

A

Stable

QBE Insurance Group

Standard & Poor's A+ Stable

Fitch Ratings A+ Stable

A.M. Best A Stable

QBE UK Limited (“QBE UK”)

Standard & Poor's A+ Stable

Fitch Ratings A+ Stable

A.M. Best A Stable

QBE Europe SA/NV (“QBE Europe”)

Standard & Poor's A+ Stable

Fitch Ratings A+ Stable

A.M. Best A Stable

Virksomhed

Standard & Poor's

Fitch Ratings

A.M. Best

QBE Insurance Group

A+ Stable

A+ Stable

A Stable

QBE UK Limited (“QBE UK”)

A+ Stable

A+ Stable

A Stable

QBE Europe SA/NV (“QBE Europe”)

A+ Stable

A+ Stable

A Stable

Mød vores direktion

Richard Pryce

Richard kom til QBE European Operations som Deputy CEO i 2012 og blev CEO det følgende år. Han har arbejdet i Londons forsikringsmarked i mere end 30 år og har varetaget flere roller hos ACE, hvor han til sidst blev President for ACE Global Markets med ansvar for aktiviteterne i Storbritannien.

Nigel Terry

Nigel varetog tidligere rollen som Finance Director for QBE European Operations. Inden han begyndte at arbejde for QBE, var Nigel UK CFO for Aspen Insurance UK Limited og Aspen Managing Agency Limited (agenturet for syndikat 4711) og revisionspartner hos PwC, der leverer kvalitetsforsikring i forbindelse med regnskabsaflæggelse, økonomistyring og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Mike East

Mike blev ansat i 2015 og kom fra Canopius, hvor han havde været Head of Claims siden 2006. Han har mere end 20 års erfaring inden for skadesforsikring og er for tiden medlem af og tidligere formand for London Market Association’s Claims Committee.

Mike har været leder af QBE’s skadeteam siden 2016.

Joe Gordon

Joe har mere end 30 års erfaring indenfor Operations. Han begyndte i branchen i 1996, hvor han begyndte hos AIG, og derfra fortsatte han med at varetage flere forskellige stillinger. Derefter arbejdede han for Zurich Insurance i UK og Schweiz, inden han kom til QBE i 2013 som Chief Operations Officer.

Colin O'Farrell

Colin startede sin karriere hos Insurance Company of North America (UK) i 1984. Han forlod virksomheden 1986 for at hjælpe med etableringen af Syndicate 1036 hos Lloyd's, og med tiden blev han Active Underwriter. I 2007 blev han udnævnt til Administrerende Direktør for QBE European Operations' Marine & Energy Division og indtog flere andre poster, til han i 2015 blev udnævnt til Chief Underwriting Officer.

Sam Harrison

Sam startede sin karriere inden for forsikring hos Commercial Union, som han blev ansat hos med en akademisk grad i økonomi i 1993. Efter afslutning af sine ACII-kvalifikationer i 1995 begyndte han at arbejde for CU’s energiteam, hvor han tilbragte de følgende tre år. I 1998 startede Sam hos Syndikat 1036 som Assistant Offshore Energy Underwriter, og han blev Head of Offshore Energy for syndikatet tre år senere og Head of Energy i 2005.

I 2010 blev Sam forfremmet til Head of Marine & Energy for Syndikat 1036 og igen i 2013 til Managing Director for QBE European Operations International Markets. I juni 2015 blev han medlem af virksomhedens direktion og ansvarlig for divisionen International Markets, der årligt forsikrer for mere end £1 milliard GWP.

I juli 2017 blev han udnævnt til Managing Director - Insurance. Denne forsikringsdivision omfatter forretningsenhederne UK, Europa og International Markets

Steve Postlewhite

Steve tiltrådte hos QBE i november 2018. Inden han tiltrådte hos QBE tilbragte Steve 14 år hos Aspen Insurance, hvor han havde forskellige stillinger så som administrerende direktør for Aspen Insurance, administrerende direktør for Aspen Reinsurance, Group Chief Risk Officer og Chief Actuary. Før Aspen arbejdede Steve hos det britiske finanstilsyn, FSA og hos KPMG, som uddannet aktuar.

I dag chef for vores genforsikringsdivision.

Neil Purvis

Neil blev ansat i QBE European Operations i 2015 og kom fra BlackRock Investment Management, hvor han var Managing Director for deres aktiviteter inden for Defined Contribution. Hans erfaring spænder over mere end 20 år, og i det tidsrum har han haft ledende stillinger inden for HR hos BGI, Credit Suisse, Morgan Stanley, Ford Motor Company og British Gas.

David Winkett

David startede hos QBE i 2000 og blev udnævnt til Chief Financial Officer i 2004. Han er statsautoriseret revisor og har tidligere arbejdet i 10 år hos PwC, hvor han arbejdede med Lloyd's, markedet i London og internationale forsikringsselskaber.

Vi giver noget tilbage

Vores medarbejdere ønsker at bidrage aktivt til de samfund, hvor de bor og arbejder. De deltager i en lang række fundraising-aktiviteter og initiativer for at bistå mennesker og samfund med at trives og nå deres mål.

aboutus-giving-01.jpg
aboutus-giving-02.jpg
aboutus-giving-03.jpg
aboutus-giving-04.jpg
aboutus-giving-05.jpg
aboutus-giving-06.jpg
logo-pride.png
aboutus-giving-08.jpg