Skip to main content
Skip to main content

OM QBE

Beskytter din virksomhed fra alle vinkler

QBE Insurance Group er et af verdens førende forsikrings- og genforsikringsselskaber, der tilbyder dækning i mere end 150 lande.

QBE har arbejdet med kunder i Danmark siden 2006. Med et omfattende produktudvalg og stor forsikringserfaring kan vi dække en lang række erhvervsrisici såvel som bistå vores kunder med at identificere og minimere deres risikoeksponering.

2020 i korte træk

Employees icon

0

0+

Medarbejdere

Countries icon

0

0

Lande

Gross written premium icon

0%

US$0m

Medarbejderengagement

Invested in Premiums4Good icon

US$0m

US$0m

Tildelt til QBE Premiums4Good

A picture of the Global map

Global rækkevidde

Det danske kontor indgår i divisionen QBE European Operations under QBE Insurance Group, der driver virksomhed i 27 lande på verdensplan.

QBEs formål er at give mennesker selvtillid til at opfylde deres ambitioner.

Finansiel styrke

QBE Insurance Groups finansielle styrke betyder, at du kan overgive dine risici til os i fuldstændig vished om, at vi vil være her, hvis du nogensinde får brug for at indgive en skadesanmeldelse.

US$m

0

Bruttopræmie

US$m

0

Indtjent nettopræmie

%

0

Kombineret fortjenstmargen

US$m

0

Forsikringsfortjeneste

Alle tal er fra 2020. Få mere at vide ved at besøge Financial Reports and Presentations på vores koncernwebsite, hvor du også kan finde oplysninger til investorer og aktionærer.

Fine vurderinger

Vores styrke og sikkerhed er afspejlet i de kreditvurderinger, som vi opnår.

QBE Insurance (Europe) Limited

logo-aboutus-standardpoors.jpg

A+

Stable

logo-aboutus-fitch.jpg

A+

Negative

logo-aboutus-best.jpg

A

Stable

QBE Insurance Group

Standard & Poor's A+ Stable

Fitch Ratings A+ Negative

A.M. Best A Stable

QBE UK Limited (“QBE UK”)

Standard & Poor's A+ Stable

Fitch Ratings A+ Negative

A.M. Best A Stable

QBE Europe SA/NV (“QBE Europe”)

Standard & Poor's A+ Stable

Fitch Ratings A+ Negative

A.M. Best A Stable

Virksomhed

Standard & Poor's

Fitch Ratings

A.M. Best

QBE Insurance Group

A+ Stable

A+ Negative

A Stable

QBE UK Limited (“QBE UK”)

A+ Stable

A+ Negative

A Stable

QBE Europe SA/NV (“QBE Europe”)

A+ Stable

A+ Negative

A Stable

Mød vores direktion

Jason Harris

Jason blev ansat i QBE som administrerende direktør for det internationale område i oktober 2020. Forud for dette bestred Jason en række globale og internationale lederstillinger hos XL Group, hvoraf den nyeste var som direktør for global formue og ulykke samt tidligere som direktør for international formue og ulykke. Han arbejdede tidligere hos AIG/Chartis i adskillige ledende stillinger, herunder som direktør for erhvervsforsikringsområdet. Han har en baggrund som assurandør og begyndte sin karriere inden for offshoreenergi. Han har arbejdet med forsikringer i over 25 år.

Mike East

Mike blev ansat i 2015 og kom fra Canopius, hvor han havde været Head of Claims siden 2006. Han har mere end 20 års erfaring inden for skadesforsikring og er for tiden medlem af og tidligere formand for London Market Association’s Claims Committee.

Mike har været leder af QBE’s skadeteam siden 2016.

Cecile Fresneau

Cécile Fresneau, generaldirektør, Storbritannien. Cécile har over 16 års erfaring fra forsikringsbranchen og slutter sig til os fra Zürich, hvor hun har været direktør for forsikringstegning for UK General Insurance siden juni 2014. Hun har haft et antal ledelsesstillinger i Zürich inklusive chef for forsikringsprodukter til privatkunder for Europa, Mellemøsten og Afrika. Før hun arbejdede i Zürich, arbejdede Cécile for Insurance Australia Group (IAG) i Sydney. Cécile leder vores forretningsenhed i UK Insurance.

Joe Gordon

Joe har mere end 30 års erfaring indenfor Operations. Han begyndte i branchen i 1996, hvor han begyndte hos AIG, og derfra fortsatte han med at varetage flere forskellige stillinger. Derefter arbejdede han for Zurich Insurance i UK og Schweiz, inden han kom til QBE i 2013 som Chief Operations Officer.

Nick Hankin

Nick blev en del af Group CUO i marts 2020 og af EO i juli 2020 som deputy chief underwriting officer. Den 1. januar 2021 blev han udnævnt til midlertidig chief underwriting officer for QBE International. Han har 25 års erfaring med tegningsgaranti på tværs af store GI-organisationer, heriblandt RSA, Aviva, Axa, AIG og Zurich samt P&L Leadership, Strategy, Risk & Governance, technical underwriting director og som chief underwriting officer

Nick har også været managing chair af Climatewise og er en del af komiteen CII Professional Standards Committee samt CII Board of the Society of Underwriting Professionals. Nick har en grad i historie, ACII og en MBA fra City University.

Sam Harrison

Sam startede sin karriere inden for forsikring hos Commercial Union, som han blev ansat hos med en akademisk grad i økonomi i 1993. Efter afslutning af sine ACII-kvalifikationer i 1995 begyndte han at arbejde for CU’s energiteam, hvor han tilbragte de følgende tre år. I 1998 startede Sam hos Syndikat 1036 som Assistant Offshore Energy Underwriter, og han blev Head of Offshore Energy for syndikatet tre år senere og Head of Energy i 2005.

I 2010 blev Sam forfremmet til Head of Marine & Energy for Syndikat 1036 og igen i 2013 til Managing Director for QBE European Operations International Markets. I juni 2015 blev han medlem af virksomhedens direktion og ansvarlig for divisionen International Markets, der årligt forsikrer for mere end £1 milliard GWP.

I juli 2017 blev han udnævnt til Managing Director - Insurance. Denne forsikringsdivision omfatter forretningsenhederne UK, Europa og International Markets

Emma Higgins

Emma blev ansat i QBE i august 2020. Hun kom fra AXA XL, hvor hun bestred ledende stillinger i lidt over 3 år. Hendes seneste stilling var todelt, idet hun var såvel HR-direktør i afdelingen for international genforsikrings- og forsikring, samt som HR-leder for Storbritannien, Asien og Stillehavsområdet. Her blev både produkt og geografi kombineret med globalt lederskab på den ene side og lokalt lederskab med bestyrelsesforpligtelser på den anden.

Forud for dette var Emma hos MetLife i over 12 år, hvoraf de sidste 7,5 år af denne stilling var i New York som HR-direktør.

Chris Killourhy

Chris har arbejdet for multinationale forsikrings- og konsultationsvirksomheder verden rundt, og har en stærk baggrund i aktuariarvidenskab, økonomi, styring, teknisk prissætning og kapitalmodellering. Han sluttede sig til QBE i 2015 som as chefaktuar for Equator Re. Chris flyttede til Sydney for at påtage sig rollen som chefaktuar for Australia & New Zealand i 2017, før han blev udnævnt som økonomidirektør for Australia Pacific i 2018. Han blev udnævnt som økonomidirektør for QBE International i 2021.

Steve Postlewhite

Steve tiltrådte hos QBE i november 2018. Inden han tiltrådte hos QBE tilbragte Steve 14 år hos Aspen Insurance, hvor han havde forskellige stillinger så som administrerende direktør for Aspen Insurance, administrerende direktør for Aspen Reinsurance, Group Chief Risk Officer og Chief Actuary. Før Aspen arbejdede Steve hos det britiske finanstilsyn, FSA og hos KPMG, som uddannet aktuar.

I dag chef for vores genforsikringsdivision.

Nigel Terry

Nigel varetog tidligere rollen som Finance Director for QBE European Operations. Inden han begyndte at arbejde for QBE, var Nigel UK CFO for Aspen Insurance UK Limited og Aspen Managing Agency Limited (agenturet for syndikat 4711) og revisionspartner hos PwC, der leverer kvalitetsforsikring i forbindelse med regnskabsaflæggelse, økonomistyring og lovgivningsmæssige spørgsmål.

Vi giver noget tilbage

Vores medarbejdere ønsker at bidrage aktivt til de samfund, hvor de bor og arbejder. De deltager i en lang række fundraising-aktiviteter og initiativer for at bistå mennesker og samfund med at trives og nå deres mål.

aboutus-giving-01.jpg
aboutus-giving-02.jpg
aboutus-giving-03.jpg
aboutus-giving-04.jpg
aboutus-giving-05.jpg
aboutus-giving-06.jpg
logo-pride.png
aboutus-giving-08.jpg