Skip to main content

Uddannelse

Danmark har en moden og teknologisk avanceret uddannelsessektor og har til stadighed afsat en større andel af BNP til uddannelse i større omfang end andre OECD-lande. En meget veluddannet arbejdsstyrke er nøglen til Danmarks rolle som et vidensbaseret samfund med en førerposition inden for områder som grøn teknologi, it, bioteknologi, lægemiddelindustri og telekommunikation.

Dette giver muligheder, og danske organisationer i uddannelsessektoren er godt placeret til at udnytte potentialet inden for nyskabelser som studentanalyse, virtuelle undervisningsressourcer og læring baseret på kunstig intelligens.

Hvorfor QBE?

QBE har samarbejdet med skoler, gymnasier og universiteter i de sidste 10 år. Vores underwritere har en indgående forståelse af sektoren og tilbyder en lang række relevante produkter som erhvervs- og produktansvar og professionelt ansvar.

Vores store erfaring giver os mulighed for at tilbyde dækning af selv de mest udfordrende risici og situationer, som f.eks. misbrug i gymnasieskoler.

Vi tilbyder den styrke og økonomiske sikkerhed, I ville forvente af en division i QBE Group, der er er et af verdens førende forsikringsselskaber. Vi drager også fordel af QBE’s globale netværk, der giver os mulighed for at forsikre risici over hele verden og skabe omfattende multinationale programmer.

I tilfælde af en skadesanmeldelse vil vores team have bemyndigelse til at træffe beslutninger, så de er i stand til at reagere hurtigt på jeres behov på en effektiv måde. De har en kreativ og proaktiv tilgang til styring og afbødning af en skadesituation under udvikling for at sikre, at I er beskyttet.

Relevante produkter

Vores bestyrelses- og direktionsdækning beskytter jeres seniormedarbejdere mod krav som følge af faktiske eller påståede fejl i deres udførelse af deres pligter.

Få mere at vide om Bestyrelses- og Direktionsansvar

Vores cyberpolice beskytter mod den række risici, der er forbundet med digital teknologi og yder kritisk støtte i tilfælde af et angreb.

Få mere at vide om Cyber

Vores erhvervs- og produktansvarsdækning tilbyder effektiv beskyttelse mod krav om skader eller personskader gjort gældende af tredjeparter.

Få mere at vide om Erhvervs- og Produktansvar

Bedragere udvikler konstant nye metoder til at ramme virksomheder. Vi leverer robust kommerciel kriminalitetsdækning og arbejder sammen med jer om at nedsætte jeres sårbarhed over for bedrageri.

Få mere at vide om Kriminalitetsforsikring

Vi beskytter virksomheder inden for sektoren for life science og kliniske forsøg mod krav om skader og personskader forårsaget af lægemidler, medicinske anordninger eller kliniske forsøg.

Få mere at vide om Life Science

Vi dækker mange erhvervstyper mod tabs- og retsomkostninger, hvis de leverer utilstrækkelig rådgivning, servicer og design, der kan medføre, at en kunde taber penge.

Få mere at vide om Professionelt Ansvar

 

 

Din kontakt

Din kontakt

Simon Hoejmark

Simon Hoejmark

Portfolio Manager – Financial Lines

+45 33 45 06 02

simon.hoejmark@dk.qbe.com