Skip to main content

Professionelle ydelser

Danmark er hjemsted for en bred og forskelligartet vifte af professionelle tjenesteudbydere lige fra advokat- og revisionsfirmaer til arkitekter, ingeniører og virksomhedskonsulenter. På et globalt marked, der i stigende grad er komplekst, i hurtig bevægelse og meget reguleret, vil der altid være muligheder for udbydere af tjenesteydelser og rådgivning af høj kvalitet. Men der er også udfordringer.

Konkurrencen både på pris og kvalitet er en fælles udfordring. Men måske er den vigtigste forhindring for professionelle servicevirksomheder i dag behovet for at reagere hurtigt, fleksibelt og kreativt på deres kunders skiftende forventninger og prioriteter.

Hvorfor QBE?

QBE har bistået professionelle servicevirksomheder med at identificere og overføre deres risici i mere end 40 år. Vores lange erfaring med at dække et bredt udvalg af virksomheder lige fra dem med en håndfuld medarbejdere til førende internationale organisationer sætter os i stand til at forstå jeres udfordringer og tilvejebringe skræddersyede løsninger til jeres specifikke behov.

Den måske mest afgørende dækning for professionelle servicevirksomheder er professionel ansvarsforsikring (PI), som beskytter jer imod tabs- og retsomkostninger, hvis I leverer utilstrækkelig rådgivning, servicer eller design. QBE har særlig ekspertise inden for dette område. Vi leverer specialiseret professionel ansvarsforsikring til enkeltpersoner inden for erhverv som jura, ingeniørvirksomhed, arkitektur og it såvel som en række utraditionelle erhverv.

Hvis du får brug for at indgive en skadesanmeldelse, er vores team af skadesbehandlere indstillet på at finde frem til en fair afgørelse så hurtigt som muligt for at minimere enhver afbrydelse i jeres virksomhed.

Som en del af QBE Group har vi ressourcer til at levere effektive forsikringsløsninger og hjælp uanset jeres driftsområde. Vores globale fodaftryk dækker mere end 150 lande, så vi er velplaceret til at levere lovmæssigt korrekte multinationale programmer.

Relevante produkter

Vores bestyrelses- og direktionsdækning beskytter jeres seniormedarbejdere mod krav som følge af faktiske eller påståede fejl i deres udførelse af deres pligter.

Få mere at vide om Bestyrelses- og Direktionsansvar

Vores cyberpolice beskytter mod den række risici, der er forbundet med digital teknologi og yder kritisk støtte i tilfælde af et angreb.

Få mere at vide om Cyber

Vores erhvervs- og produktansvarsdækning tilbyder effektiv beskyttelse mod krav om skader eller personskader gjort gældende af tredjeparter.

Få mere at vide om Erhvervs- og Produktansvar

Vi tilbyder fleksible flerklasses forsikringsløsninger skræddersyet til behovene hos virksomheder, der driver forretning på flere steder rundt omkring i verden.

Få mere at vide om Globale Programmer

Vores kidnapningsforsikring beskytter medarbejdere mod truslen om kidnapning, afpresning eller ulovlig tilbageholdelse.

Få mere at vide om Kidnapningsforsikring

Bedragere udvikler konstant nye metoder til at ramme virksomheder. Vi leverer robust kommerciel kriminalitetsdækning og arbejder sammen med jer om at nedsætte jeres sårbarhed over for bedrageri.

Få mere at vide om Kriminalitetsforsikring

Vi dækker mange erhvervstyper mod tabs- og retsomkostninger, hvis de leverer utilstrækkelig rådgivning, servicer og design, der kan medføre, at en kunde taber penge.

Få mere at vide om Professionelt Ansvar

Vi tilbyder speciel affinitetsforsikring og garantiprodukter, der kan bistå jer med at forbedre jeres brand og generere omsætning.

Få mere at vide om Udvidet Garantiordning for Køretøjer

Din kontakt

Din kontakt

Simon Hoejmark

Simon Hoejmark

Portfolio Manager – Financial Lines

+45 33 45 06 02

simon.hoejmark@dk.qbe.com