Skip to main content

Transport og Logistik

Danmark har en veletableret transport- og logistiksektor. Som et naturligt midtpunkt i Nordeuropa håndterer landets havne 64 millioner tons gods hvert år. Kastrup er Europas mest effektive lufthavn, og der foretages større investeringer i vej- og jernbaneinfrastruktur.

Dette er en spændende tid for logistiksektoren med enorm plads til yderligere udnyttelse af kapaciteten i cloud-baseret analyse, tilsluttede enheder, robotisering, forsyningskædeapplikationer med brug af blockchain, automatiske køretøjer og droner og kunstig intelligens. Indførelse af sådanne nyskabelser vil give fremadskuende transport- og logistikvirksomheder mulighed for drift med højeste effektivitet, mens de tilpasser deres service efter kundernes behov, der hele tiden ændrer sig.

Hvorfor QBE?

QBE har understøttet denne sektor i næsten 90 år. Vi samarbejder med et stort antal førende transport- og logistikvirksomheder over hele verden.

Vores underwritere har masser af erfaring og tekniske evner. De er fleksible og har bemyndigelse til at træffe beslutninger og kan tilbyde et sortiment af relevante produkter og tjenester for at tilpasse sig de foranderlige risici, som I står over for.

Vi ved, at beskyttelse af jeres pengestrøm og margin er vigtigt, og i tilfælde af en skadesanmeldelse betræber vi os af alle kræfter på at opnå det bedste resultat så hurtigt som muligt. Vores skadesbehandlere har bemyndigelse til at træffe beslutninger, så de er i stand til at reagere på jeres behov både effektivt og virkningsfuldt.

Som en del af den større QBE Group har vi ressourcer til at levere effektive forsikringsløsninger og support uanset jeres driftsområde. Vores globale fodaftryk dækker mere end 150 lk, så vi er velplaceret til at levere i overensstemmelse med de globale programmer.

Relevante produkter

Vores bestyrelses- og direktionsdækning beskytter jeres seniormedarbejdere mod krav som følge af faktiske eller påståede fejl i udførelsen af deres pligter.

Få mere at vide om Bestyrelses- og Direktionsansvar

Vores cyberpolice beskytter mod den række risici, der er forbundet med digital teknologi og yder kritisk støtte i tilfælde af et angreb.

Få mere at vide om Cyber

Vores erhvervs- og produktansvarsdækning tilbyder effektiv beskyttelse mod krav om skader eller personskader gjort gældende af tredjeparter.

Få mere at vide om Erhvervs- og Produktansvar

Vi tilbyder fleksible flerklasses forsikringsløsninger skræddersyet til behovene hos virksomheder, der driver forretning på flere steder rundt omkring i verden.

Få mere at vide om Globale Programmer

Vores kidnapningsforsikring beskytter medarbejdere mod truslen om kidnapning, afpresning eller ulovlig tilbageholdelse.

Få mere at vide om Kidnapningsforsikring

Bedragere udvikler konstant nye metoder til at ramme virksomheder. Vi leverer robust kommerciel kriminalitetsdækning og arbejder sammen med jer om at nedsætte jeres sårbarhed over for bedrageri.

Få mere at vide om Kriminalitetsforsikring

Vi tilbyder omfattende beskyttelse mod omkostninger, hvis man bliver gjort ansvarlig for forurening eller andre skader på miljøet.

Få mere at vide om Miljøansvarsforsikring

Vi tilbyder speciel affinitetsforsikring og garantiprodukter, der kan bistå jer med at forbedre jeres brand og generere omsætning.

Få mere at vide om Udvidet Garantiordning for Køretøjer

 

 

Din kontakt

Din kontakt

Simon Hoejmark

Simon Hoejmark

Portfolio Manager – Financial Lines

+45 33 45 06 02

simon.hoejmark@qbe.com