Skip to main content

Transport og Logistik

Danmark har en veletableret transport- og logistiksektor. Som et naturligt midtpunkt i Nordeuropa håndterer landets havne 64 millioner tons gods hvert år. Kastrup er Europas mest effektive lufthavn, og der foretages større investeringer i vej- og jernbaneinfrastruktur.

Dette er en spændende tid for logistiksektoren med enorm plads til yderligere udnyttelse af kapaciteten i cloud-baseret analyse, tilsluttede enheder, robotisering, forsyningskædeapplikationer med brug af blockchain, automatiske køretøjer og droner og kunstig intelligens. Indførelse af sådanne nyskabelser vil give fremadskuende transport- og logistikvirksomheder mulighed for drift med højeste effektivitet, mens de tilpasser deres service efter kundernes behov, der hele tiden ændrer sig.

Hvorfor QBE?

QBE har understøttet denne sektor i næsten 90 år. Vi samarbejder med et stort antal førende transport- og logistikvirksomheder over hele verden.

Vores underwritere har masser af erfaring og tekniske evner. De er fleksible og har bemyndigelse til at træffe beslutninger og kan tilbyde et sortiment af relevante produkter og tjenester for at tilpasse sig de foranderlige risici, som I står over for.

Vi ved, at beskyttelse af jeres pengestrøm og margin er vigtigt, og i tilfælde af en skadesanmeldelse betræber vi os af alle kræfter på at opnå det bedste resultat så hurtigt som muligt. Vores skadesbehandlere har bemyndigelse til at træffe beslutninger, så de er i stand til at reagere på jeres behov både effektivt og virkningsfuldt.

Som en del af den større QBE Group har vi ressourcer til at levere effektive forsikringsløsninger og support uanset jeres driftsområde. Vores globale fodaftryk dækker mere end 150 lk, så vi er velplaceret til at levere i overensstemmelse med de globale programmer.

Relevante produkter

 

 

Din kontakt

Din kontakt

Simon Hoejmark

Simon Hoejmark

Underwriter

Tfl.: +45 3345 0602

simon.hoejmark@dk.qbe.com