Skip to main content

Byggeindustri

Med en stabil økonomi, stærk efterspørgsel efter boliger og et ambitiøst program af statsfinansierede infrastrukturprojekter under vejs er der gode muligheder for danske byggevirksomheder. Sektoren beskæftiger omkring 165.000 medarbejdere med en forventet yderligere rekruttering på 90.000 folk senest i 2020.

Danske byggevirksomheder står over for udfordringer i form af konkurrence, forordninger og mangel på faglært arbejdskraft. En række nye projekter, inkl. Femern-forbindelsen, Storstrømsbroen og en større opgradering af det danske jernbanenet vil dog medføre en investering på 450 milliarder kroner i de kommende år. Mens dette vil holde byggefirmaer beskæftiget på hjemmebanen, vil Danmarks styrker inden for anlægsarbejde, opførelse inden for energisektoren og grønt design også holde gang i mulighederne i udlandet.

Hvorfor QBE?

QBE har mere end 30 års erfaring i at samarbejde med bygge- og anlægsvirksomheder. Kunderne regner med vores tekniske ekspertise, vores brancheindsigt og vores globale rækkevidde.

Vi ved, at der er brug for hurtige beslutninger, når der skal tegnes forsikring for byggeprojekter. Derfor sætter vi jer i direkte forbindelse med vores specialiserede underwritere, der kan agere hurtigt og kreativt, så I får mest muligt ud af jeres muligheder.
Eftersom vi forstår, at det er afgørende at beskytte cash-flow og margin i en skadesituation, lægger vi os i selen for hurtigst muligt at opnå det bedste resultat. Vores skadesbehandlere har bemyndigelse til at træffe egne beslutninger, og de kan derfor handle hurtigt og effektivt ud fra jeres behov.

Som en del af QBE-koncernen har vi kapacitet til at levere forsikringsløsninger og support overalt i verden. Vores globale fodaftryk dækker mere end 150 lande, så vi har gode forudsætninger for at tilbyde forsikringer på tværs af landegrænser.

Relevante produkter

Vores bestyrelses- og direktionsdækning beskytter jeres seniormedarbejdere mod krav som følge af faktiske eller påståede fejl i udførelsen af deres pligter.

Få mere at vide om Bestyrelses- og Direktionsansvar

Vores cyberpolice beskytter mod den række risici, der er forbundet med digital teknologi og yder kritisk støtte i tilfælde af et angreb.

Få mere at vide om Cyber

Vores erhvervs- og produktansvarsdækning tilbyder effektiv beskyttelse mod krav om skader eller personskader gjort gældende af tredjeparter.

Få mere at vide om Erhvervs- og Produktansvar

Vi tilbyder fleksible flerklasses forsikringsløsninger skræddersyet til behovene hos virksomheder, der driver forretning på flere steder rundt omkring i verden.

Få mere at vide om Globale Programmer

Vores kidnapningsforsikring beskytter medarbejdere mod truslen om kidnapning, afpresning eller ulovlig tilbageholdelse.

Få mere at vide om Kidnapningsforsikring

Bedragere udvikler konstant nye metoder til at ramme virksomheder. Vi leverer robust kommerciel kriminalitetsdækning og arbejder sammen med jer om at nedsætte jeres sårbarhed over for bedrageri.

Få mere at vide om Kriminalitetsforsikring

Vi tilbyder omfattende beskyttelse mod omkostninger, hvis man bliver gjort ansvarlig for forurening eller andre skader på miljøet.

Få mere at vide om Miljøansvarsforsikring

Vi dækker mange erhvervstyper mod tabs- og retsomkostninger, hvis de leverer utilstrækkelig rådgivning, servicer og design, der kan medføre, at en kunde taber penge.

Få mere at vide om Professionelt Ansvar

Din kontakt

Din kontakt

Christian Mechler

Christian Mechler

Market Manager