Skip to main content

Forsyningsselskaber

Danmarks forsyningssektor har på globalt plan et omdømme forbundet med innovation og fleksibilitet. Det har vist sig nyttigt som svar på Danmarks ambitiøse mål om at generere 35 % af sin energi fra vedvarende kilder senest i 2020 og 100 % senest i 2050 i form af samlet input fra vindmøller, solpaneler, bionedbrydning og kraftvarmeværker. De danske vandforsyningsselskaber er endvidere de førende i verden, når det kommer til minimering af tab af vand.

Denne erfaring og ekspertise giver danske forsyningsselskaber en gunstig position til at reagere fleksibelt på udfordringer som lovgivningsmæssige og miljømæssige krav, voksende konkurrence og et forventet skift fra en mere traditionel varedistributionsmodel til en, der tilføjer værdi ved at understøtte kundernes mål om energieffektivitet.

Hvorfor QBE?

QBE har støttet vand-, gas-, elektricitets- og telekommunikationsselskaber i mere end 20 år og samarbejder med mange førende organisationer i sektoren.

Vores underwritere har den fleksibilitet, der skal til for at skabe dækning, der opfylder individuelle krav. For eksempel er nogle forsyningsselskaber interesseret i langsigtede arrangementer, og vi er i stand til at tegne policer med en løbetid på op til fem år. Og da mange forsyningsselskaber køber forsikring med henblik på store, katastrofale begivenheder fremfor mere dagligdags skadesanmeldelser, kan vi tilbyde skræddersyede programmer, der indeholder store selvrisici.

I tilfælde af en skadesanmeldelse vil vores team af skadesbehandlere have bemyndigelse til at træffe beslutninger, så de er i stand til at reagere på jeres behov på en hurtig og effektiv måde. De har en kreativ og proaktiv tilgang til at styre og afbøde en skadesbegivenhed under udvikling for at sikre, at jeres aktiver er beskyttet.

Som en del af den større QBE Group har vi ressourcer til at levere effektive forsikringsløsninger og support uanset jeres driftsområde. Vores globale fodaftryk dækker mere end 150 lande, så vi er velplaceret til at levere lovmæssigt korrekte globale programmer.

Relevante produkter

 

 

Din kontakt

Din kontakt

Simon Hoejmark

Simon Hoejmark

Underwriter

Tfl.: +45 3345 0602

simon.hoejmark@dk.qbe.com