Skip to main content

Fast Ejendom

Danmarks marked for fast ejendom er i vækst. Kommercielle investeringer, der udgør ca. 55 % af markedet, forventes at nå DKK 80 milliarder i 2017, delvist tilskyndet af stigende investeringer fra internationale investorer. Inden for boligsektoren har stigende priser og den hektiske hastighed inden for køb og salg i centre som København og Aarhus endda ført til bekymringer om et oppustet marked.

Statslige initiativer som begrænsning af långiveres mulighed for at tilbyde visse typer lån i nogle dele af landet synes dog nu at lægge en dæmper på markedet. Generelt ser det ud til, at sektoren grundlæggende er sund og sandsynligvis vil forblive attraktiv for investorer et stykke ud i fremtiden.

Hvorfor QBE?

QBE tilbyder dækning til investorer i erhvervsejendomme og boligejendomme, inkl. banker, investeringsfonde, finansielle institutioner og statslige organer. Blandt vores kunder tæller vi nogle af de største ejendomsbesiddere i Europa.

Vores underwritere har stor erfaring med håndtering af det fulde sortiment af risici, som ejendomsbesiddere står over for i dag, og de forstår, hvordan man tilfredsstiller krav fra långivere, finanslångivere og andre investeringspartnere. Vi er kendt for vores vilje til at overveje en lang række risici, uanset hvor komplekse eller usædvanlige de er, og vores evne til at finde frem til effektive løsninger.

Vi tilbyder også en fremragende skadeservice, som vi kan skræddersy til jeres præcise behov. Vores skadesbehandlere har bemyndigelse til at træffe beslutninger, så de er i stand til at reagere på jeres behov både kreativt og effektivt.

Vores omfattende globale netværk giver os mulighed for at forsikre risici inden for fast ejendom over hele verden. Vi kan også udarbejde globale ordninger, der giver omfattende beskyttelse og opfylder alle lokale juridiske og lovgivningsmæssige krav.

Relevante produkter

 

 

Din kontakt

Din kontakt

Johan Rigberth

Johan Rigberth

Property Portfolio Manager - Nordic Region

Tfl.: +46 858 751410

Mob: +46 767 703 105

johan.rigberth@se.qbe.com