Skip to main content

Tech, Media and Telecoms

Danmark tiltrækker for tiden flere udenlandske investeringer inden for teknologisektoren hurtigere end andre nordiske lande og sætter Danmark i samme position som Sverige. Især København har hurtigt etableret sig som et centrum inden for finansiel teknologi. De etablerede styrker omfatter softwareudvikling, kommunikation, trådløs teknologi, mobil- og audioteknologi samt robotteknologi.

Danmarks position som et land med tidlig indførelse af teknologi og landets veludviklede digitale kommunikationsinfrastruktur skaber fremragende muligheder for virksomheder, som er i stand til at udnytte potentialet i teknologier som kunstig intelligens, virtual reality og tilsluttede enheder, samtidig med at man kan håndtere udfordringer som cyberkriminalitet, databeskyttelseslovgivning, intellektuel ejendomsret og en truende mangel på færdigheder.

Hvorfor QBE?

QBE har understøttet teknologi-, medie- og telekommunikationssektoren i mere end 30 år. Vi samarbejder med mange førende teknologi- og medievirksomheder over hele verden og har en dyb forståelse af sektoren og dens iboende udfordringer.

Vi tilbyder et sortiment af relevante produkter til denne sektor, inklusive Professionelt Ansvar og Erhvervs- og Produktansvar Vores meget erfarne underwritere har erfaring og fleksibilitet til at strukturere dækning, så den passer til jeres særlige behov, og vores formuleringer er blevet finpudset over mange år, så vi kan tilbyde noget af den bedste dækning, der fås i dag.

Vores skadespecialister har både juridisk og forsikringsfaglig baggrund og har omfattende erfaring med teknologi- og medierelaterede skadesanmeldelser, så din sagsbehandler vil altid være en, der forstår din branche.

Som en del af QBE Group tilbyder vi vores kunder styrke og økonomisk sikkerhed. Vi giver også adgang til QBEs globale netværk, der giver os mulighed for at forsikre risici over hele verden og skabe omfattende globale programmer.

Relevante produkter

Vores bestyrelses- og direktionsdækning beskytter jeres seniormedarbejdere mod krav som følge af faktiske eller påståede fejl i deres udførelse af deres pligter.

Få mere at vide om Bestyrelses- og Direktionsansvar

Vores cyberpolice beskytter mod den række risici, der er forbundet med digital teknologi og yder kritisk støtte i tilfælde af et angreb.

Få mere at vide om Cyber

Vores erhvervs- og produktansvarsdækning tilbyder effektiv beskyttelse mod krav om skader eller personskader gjort gældende af tredjeparter.

Få mere at vide om Erhvervs- og Produktansvar

Vi tilbyder fleksible flerklasses forsikringsløsninger skræddersyet til behovene hos virksomheder, der driver forretning på flere steder rundt omkring i verden.

Få mere at vide om Globale Programmer

Bedragere udvikler konstant nye metoder til at ramme virksomheder. Vi leverer robust kommerciel kriminalitetsdækning og arbejder sammen med jer om at nedsætte jeres sårbarhed over for bedrageri.

Få mere at vide om Kriminalitetsforsikring

Vi dækker mange erhvervstyper mod tabs- og retsomkostninger, hvis de leverer utilstrækkelig rådgivning, servicer og design, der kan medføre, at en kunde taber penge.

Få mere at vide om Professionelt Ansvar

Din kontakt

Din kontakt

Simon Hoejmark

Simon Hoejmark

Portfolio Manager – Financial Lines

+45 33 45 06 02

simon.hoejmark@dk.qbe.com