Skip to main content

Professional Services

Danmark er hjemsted for en bred og forskelligartet vifte af professionelle tjenesteudbydere lige fra advokat- og revisionsfirmaer til arkitekter, ingeniører og virksomhedskonsulenter. På et globalt marked, der i stigende grad er komplekst, i hurtig bevægelse og meget reguleret, vil der altid være muligheder for udbydere af tjenesteydelser og rådgivning af høj kvalitet. Men der er også udfordringer.

Konkurrencen både på pris og kvalitet er en fælles udfordring. Men måske er den vigtigste forhindring for professionelle servicevirksomheder i dag behovet for at reagere hurtigt, fleksibelt og kreativt på deres kunders skiftende forventninger og prioriteter.

Hvorfor QBE?

QBE har bistået professionelle servicevirksomheder med at identificere og overføre deres risici i mere end 40 år. Vores lange erfaring med at dække et bredt udvalg af virksomheder lige fra dem med en håndfuld medarbejdere til førende internationale organisationer sætter os i stand til at forstå jeres udfordringer og tilvejebringe skræddersyede løsninger til jeres specifikke behov.

Den måske mest afgørende dækning for professionelle servicevirksomheder er professionel ansvarsforsikring (PI), som beskytter jer imod tabs- og retsomkostninger, hvis I leverer utilstrækkelig rådgivning, servicer eller design. QBE har særlig ekspertise inden for dette område. Vi leverer specialiseret professionel ansvarsforsikring til enkeltpersoner inden for erhverv som jura, ingeniørvirksomhed, arkitektur og it såvel som en række utraditionelle erhverv.

Hvis du får brug for at indgive en skadesanmeldelse, er vores team af skadesbehandlere indstillet på at finde frem til en fair afgørelse så hurtigt som muligt for at minimere enhver afbrydelse i jeres virksomhed.

Som en del af QBE Group har vi ressourcer til at levere effektive forsikringsløsninger og hjælp uanset jeres driftsområde. Vores globale fodaftryk dækker mere end 150 lande, så vi er velplaceret til at levere lovmæssigt korrekte multinationale programmer.

Relevante produkter

Din kontakt

Din kontakt

Simon Hoejmark

Simon Hoejmark

Underwriter

Tfl.: +45 3345 0602

simon.hoejmark@dk.qbe.com