Skip to main content

Sundhedspleje

Danmarks offentligt finansierede sundhedsplejesystem er et af de bedst finansierede i den udviklede verden, og mere end 10 % af BNP bliver brugt på sundhedsforanstaltninger. Selv om ca. 25 % af danskerne har en eller anden form for privat sundhedsforsikring, er ca. 84 % af udgifterne til sundhedspleje skattefinansieret.

Danmark er startet på ambitiøs reorganisering af sin infrastruktur for sundhedspleje til i alt 41 milliarder kroner med opførelse af fem nye supersygehuse. Dette er forbundet med en bevægelse hen mod digitalisering og en omfattende e-sundhedsarkitektur. Dette skaber spændende muligheder for teknologisk avancerede udbydere af sundhedspleje og vil bistå sektoren med at opbygge sit markedsførende omdømme inden for områder som telemedicin, telesundhed, kliniske forsøg og avancerede medicinske anordninger.

Hvorfor QBE?

QBE har ydet dækning til sundhedssektoren i mere end 20 år. Vi kan bistå organisationer fuldstændigt på tværs af sektoren, fra forsknings- og udviklingsvirksomheder til producent-, salgs- og distributionsvirksomheder og til hospitaler og klinikker.

Vi er stolte over den hastighed, hvormed vi kan reagere og vores evne til at strukturere produkter, der passer til jeres individuelle omstændigheder. Vores ekspertise indebærer, at vi kan påtage større og mere komplekse risici som dem, der er forbundet med kliniske forsøg, lægemidler og lægefaglig forsømmelse.

I tilfælde af en skadesanmeldelse vil vores team af skadesbehandlere have bemyndigelse til at træffe beslutninger, så de er i stand til at reagere på jeres behov på en hurtig og effektiv måde. De har en proaktiv tilgang til at styre og afbøde en skadesbegivenhed under udvikling for at sikre, at I er beskyttet.

Endelig tilbyder vi den styrke og økonomiske sikkerhed, I ville forvente af en division i QBE Group, der er er et af verdens førende forsikringsselskaber. Vi drager også fordel af QBEs globale netværk, der giver os mulighed for at forsikre risici over hele verden.

Relevante produkter

Vores bestyrelses- og direktionsdækning beskytter jeres seniormedarbejdere mod krav som følge af faktiske eller påståede fejl i udførelsen af deres pligter.

Få mere at vide om Bestyrelses- og Direktionsansvar

Vores cyberpolice beskytter mod den række risici, der er forbundet med digital teknologi og yder kritisk støtte i tilfælde af et angreb.

Få mere at vide om Cyber

Vores erhvervs- og produktansvarsdækning tilbyder effektiv beskyttelse mod krav om skader eller personskader gjort gældende af tredjeparter.

Få mere at vide om Erhvervs- og Produktansvar

Vi tilbyder fleksible flerklasses forsikringsløsninger skræddersyet til behovene hos virksomheder, der driver forretning på flere steder rundt omkring i verden.

Få mere at vide om Globale Programmer

Bedragere udvikler konstant nye metoder til at ramme virksomheder. Vi leverer robust kommerciel kriminalitetsdækning og arbejder sammen med jer om at nedsætte jeres sårbarhed over for bedrageri.

Få mere at vide om Kriminalitetsforsikring

Vi beskytter virksomheder inden for sektoren for life science og kliniske forsøg mod krav om skader og personskader forårsaget af lægemidler, medicinske anordninger eller kliniske forsøg.

Få mere at vide om Life Science

Vi tilbyder omfattende beskyttelse mod omkostninger, hvis man bliver gjort ansvarlig for forurening eller andre skader på miljøet.

Få mere at vide om Miljøansvarsforsikring

Vi dækker mange erhvervstyper mod tabs- og retsomkostninger, hvis de leverer utilstrækkelig rådgivning, servicer og design, der kan medføre, at en kunde taber penge.

Få mere at vide om Professionelt Ansvar

 

 

Din kontakt

Din kontakt

Simon Hoejmark

Simon Hoejmark

Portfolio Manager – Financial Lines

+45 33 45 06 02

simon.hoejmark@dk.qbe.com