Skip to main content

Construction

Med en stabil økonomi, stærk efterspørgsel efter boliger og et ambitiøst program af statsfinansierede infrastrukturprojekter under vejs er der gode muligheder for danske byggevirksomheder. Sektoren beskæftiger omkring 165.000 medarbejdere med en forventet yderligere rekruttering på 90.000 folk senest i 2020.

Danske byggevirksomheder står over for udfordringer i form af konkurrence, forordninger og mangel på faglært arbejdskraft. En række nye projekter, inkl. Femern-forbindelsen, Storstrømsbroen og en større opgradering af det danske jernbanenet vil dog medføre en investering på 450 milliarder kroner i de kommende år. Mens dette vil holde byggefirmaer beskæftiget på hjemmebanen, vil Danmarks styrker inden for anlægsarbejde, opførelse inden for energisektoren og grønt design også holde gang i mulighederne i udlandet.

Hvorfor QBE?

QBE har mere end 30 års erfaring i at samarbejde med bygge- og anlægsvirksomheder. Kunderne regner med vores tekniske ekspertise, vores brancheindsigt og vores globale rækkevidde.

Vi ved, at der er brug for hurtige beslutninger, når der skal tegnes forsikring for byggeprojekter. Derfor sætter vi jer i direkte forbindelse med vores specialiserede underwritere, der kan agere hurtigt og kreativt, så I får mest muligt ud af jeres muligheder.
Eftersom vi forstår, at det er afgørende at beskytte cash-flow og margin i en skadesituation, lægger vi os i selen for hurtigst muligt at opnå det bedste resultat. Vores skadesbehandlere har bemyndigelse til at træffe egne beslutninger, og de kan derfor handle hurtigt og effektivt ud fra jeres behov.

Som en del af QBE-koncernen har vi kapacitet til at levere forsikringsløsninger og support overalt i verden. Vores globale fodaftryk dækker mere end 150 lande, så vi har gode forudsætninger for at tilbyde forsikringer på tværs af landegrænser.

Relevante produkter